Profit 1992

Pouzdan partner u vašem poslovnom uspehu

Usluge

Jedna od najvažnijih odluka pravnih lica na početku poslovanja je da odaberu stručnu i pouzdanu knjigovodstvenu agenciju. Zato je nama u Profitu 1992 bitno očuvanje poverenja naših dugogodišnjih, ali i novih klijenata, koje je izgrađeno na  kompetentnosti i kvalitetu usluga koje pružamo.

Agencija za knjigovodstvene usluge u Beogadu ima bogato iskustvo u pružanju računovodstveno-knjigovodstvenih usluga, kao i u pružanju usluga pomoći u poslovanju klijentima iz različitih oblasti rada. Prepoznatljivi smo kao agencija u kojoj radi tim iskusnih ljudi koji pružaju profesionalne usluge knjigovodstva i računovodstva.

Takođe, pružamo pomoć u uspostavljanju i svim neophodnim izmenama finansijskih i knjigovodstvenih procesa. Uzimajući u obzir da sarađujemo sa velikim brojem klijenata, naše znanje i iskustvo možete iskoristiti tako da vaša firma bude u potpunosti usklađena sa aktuelnim Zakonima I propisima Republike Srbije.

Profit 1992 usluge

Računovodstvene usluge – Knjigovodstvene usluge – Obračun zarada – Prijava / odjava radnika – Poresko savetovalište – Prijava poreza za zaposlene – PDV punomoćje – Finansijski konsalting – Business konsalting – Izrada Business plana

Knjigovodstvo

Danas je knjigovodstvo mnogo više od knjiženja poslovne dokumentacije, a saradnja između pravnog lica i knjigovođe je neophodna kako bi u svakom trenutku postojao uvid u stvarno finansijsko stanje firme prikupljanje poslovne dokumentacije i knjiženje u skladu sa odgovarajućim zakonima, robno i finansijsko knjigovodstvo, prosto i dvojno knjigovodstvo, evidencija promena i evidencija osnovnih sredstava, knjiženje poslovne dokumentacije u skladu sa međunarodnim računovodstvenim standardima, izrada obračuna i izveštaja, usaglašavanje računovodstvenih politika i standarda.

Računovodstvo

Unos podataka i svih poslovnih promena nastalih u toku prometa, evidentiranje rashoda i obračun troškova poslovanja, analitičke i sintetičke evidencije dužnika i dobavljača, pravilno vođenje poslovne blagajne, obračun zarada, poreza i doprinosa kao i ostalih ličnih primanja, obračun poreza na dodatu vrednost, podnošenje poreskih prijava nadležnim državnim organima i saradnja sa drugim institucijama, izrada završnog računa na kraju poslovne godine, praćenje zakonskih propisa i informisanje klijenata o svim nastalim izmenama i propisima iz oblasti računovodstva i finansija, podrška sa prilagođenim i konkretnim rešenjima koje se tiču samog poslovanja.

Poresko savetovanje

Česte promene u poreskim zakonima u Republici Srbiji predstavljaju veliko opterećenje našim klijentima da ih prate pored obaveza koje imaju u svom poslovanju. Zato mi imamo tim koji je u svakom trenutku informisan o najnovijim zakonima i promenama istih za privredne subjekte. Specijalizovali smo se za pružanje sledećih usluga poreskog savetovanja: Usaglašavanje poslovanja sa propisima iz oblasti poreza na dobit, Optimizacija poreskog rizika u poslovnim transakcijama, Optimizacija poreza na dodatu vrednost, Podrška u komunikaciji sa poreskim organima.

Želite li ponudu ili samo kontakt?

Profit 1992 – Pouzdan partner u vašem poslovnom uspehu

VIŠE INFORMACIJA
KONTAKT