Višedecenijski izazov

Druga generacija klijenata i upravljanja agencijom

Dugoročni odnos uzajamnog poverenja i zadovoljstva

30 godina visok nivo usluga

U najizazovnijem periodu za poslovanje, promenjivim okolnostima, naša firma Profit 1992. uspešno posluje preko 30 godina, pružajući konstantno visok nivo računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga i podrške svojim klijentima.

Danas

Danas sa preko 10 zaposlenih, preko 150 klijenata, spadamo u jednu od vodećih računovodstvenih agencija. U Od samog osnivanja, daleke 1992. godine glavne vrednosti naše agencije su:

  • Posvećenost svakom klijentu
  • Sigurno i nesmetano poslovanje klijenata
  • Visok nivo znanja i kompetentnosti
  • Permanentna edukacija i praćenje svih promena na tržištu finansija
  • Tim odgovornih i fokusiranih na svoje klijente

Poverenje klijenata kroz očuvanje i sigurnost njihovog poslovanja

Kroz sve ove decenije rada naša misija se sama iskristalisala: Poverenje klijenata kroz očuvanje i sigurnost njihovog poslovanja
A sada, sa klijentima iz svih delatnosti, jasno nam je da je naša vizija: Vrhunska i brza usluga kompletne podrške u poslovanju i finansijskom konsaltingu.

Pouzdan partner u vašem poslovnom uspehu

Naprednom obradom podataka našim klijentima pružamo pouzdan uvid u prilagođene izveštaje koji predstavljaju podršku u procesu donošenja poslovnih odluka.

24/7 podrška
6 dana u nedelji

U radu koristimo najmodernija programska rešenja kako bi našim klijentima omogućili ažurno praćenje stanja i zaduženja kao i kompletan pregled poslovanja.

150 klijenata

Naš tim računovođa i knjigovođa čine stručnjaci sa višegodišnim iskustvom u oblasti računovodstva i poreskog savetovanja.

30 godina

Već 30+ godina pored suluga za koje smo specijalizovani dajemo besplatne savete svojim klijentima o optimalnim poreskim rešenjima.

Želite li ponudu ili samo kontakt?

Profit 1992 – Pouzdan partner u vašem poslovnom uspehu

VIŠE INFORMACIJA
KONTAKT